Sunday, 1 July 2012

 
Hi , salam satu malaysia ! Okay , sekarang nak cerita pasal 'pasangan' atau lebih glamours dalam dunia sekarang 'couple' . Okay , perlu tak kita couple pada usia muda ? ouh , rasa macam terlalu muda kann ? Sebernanya , dilarang couple pada usia muda nii . Ia menyemak kan fikiran anak muda , terutama nyaa bawah 14 tahun . Bila kita couple pada usia muda ni , pelajaran kita akan merosot . Saya bukan 'dato fadzilah kamsar' yeaa nak berceramah . Mesti koraang tengah bosan kan baca benda karoot ni ? Okay lahh . Nak stop dahh ni , lain kali kita publish publish banyak banyak ! waaaaaaa :P

Saturday, 23 June 2012

hye, pernah tak korang punye seorang sahabat yang paling rapat? herm, mesti lah pernah kan. Aku punye seorang kawan yang tak menghargai aku walaupun sedikit. Aku tahu dia baik, tapi? kenape dia sanggup korban kan mase untuk seorang lelaki dan tinggalkan aku macam tuh jeaaa? Hurmm, Aku malas nak dengar pasal cerita dia dekat sekolah, tapi malangnya . Aku akan tetap jumpa dia setiap hari, okay aku cuba hargai dia buat masa ni :) doa kan aku .

Sunday, 8 April 2012

Love story

Hye. Ape itu love? aku tak paham lah dengan budak zaman sekarang! kuno sangat, cople then break . Serupa tak payah couple kan? Single pulak best, tapi membosan kan! Meh sini aku nak ajar korang :)

COUPLE :)

1. kena toupup hari hari supaya dapat call awek anda,
2. kena ajak keluar selalu.
3. Kena jaga hati awek kau.
4. Kena jaga dia dari terlepas dari orang lain!

SINGLE :)

1. Tak payah nak call call!
2. jimat topup!